CONT IBAN: RO94BTRLRONCRT0P64766001

CIF: 29463720

Cont pay pal: asociatia.prieteni.buni@gmail.com

joi, 25 februarie 2010

Inceputul pentru Andreea

O zi insorita de octombrie 2004 ….o zi obisnuita in aparenta insa o zi cu semnificatie pentru mai tarziu… pentru totdeauna. Un pisoi mic si negru cat palma in bratele unui om in toata firea, o viata intr-un trup firav salvata de destin, salvata de un om cu suflet, salvata de noi toti care i-am acordat sansa unei vieti ferite de pericolele la care a fost expus in plina strada…

Ghemul negru mi-a deschis ochii spre lumea lor, a celor ce nu cuvanta, spre dragostea sincera, spre bucuria de a avea ceva al meu, ceva miscator….m-a trezit la realitate, m-a responsabilizat si m-a invatat sa iubesc - sa iubesc viata, sa iubesc animalele,sa iubesc greutatile, provocarile si infrangerile.

Totul a decurs firesc - prima baie, prima masa, prima joaca, baiatul nostru blanos ne oferea cate putin din viata lui, apoi din ce in ce mai mult. Muky crestea atat fizic cat si in sufletele noastre. S-a dovedit a fi fetita insa numele i-a ramas la fel. A petrecut cu noi tinerii studenti cam 3 luni de zile, a ascultat muzica, a primit vizite si a fost dragalit de toti.




S-a plimbat cu masina pana la noua familie unde il asteptau alte doua surate, o noua ocazie de joaca si o traiectorie lina a destinului. I-am urat o viata linistita si fara probleme iar Muky ne-a pupat pisiceste pe fiecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu