CONT IBAN: RO94BTRLRONCRT0P64766001

CIF: 29463720

Cont pay pal: asociatia.prieteni.buni@gmail.com

miercuri, 21 aprilie 2010

Catelusa cu pui (16 ianuarie 2010)


Un domn care a adoptat o catelusa cu crotal de la adapostul din Pallady ne-a cerut ajutorul pentru urmatorul lucru: catelusa a nascut 8 pui grasi si frumosi si nu stie ce sa faca cu ei. De asemenea doreste sa o si sterilizeze ca sa nu se mai intample situatia. Fiindca ne-a convins ca va fi responsabil cu catelusa proprie, am decis sa il ajutam sa dea puiutii spre adoptie: 3 baietei si 5 fetite: Laco, Maco, Rex, Lace, Gabi, Fabi, Ibi si Kaba.
Domnul Marin l-a pastrat pe Rex si pe Maco l-a dat unui vecin.
Sorin a fost primul care l-a adoptat pe Laco. La putin timp a plecat Lace la o doamna Liliana care isi pierduse de curand catelusa care semana foarte bine cu Lace.
Gabi a plecat la un cuplu care ne-a si trimis poze cu catelusa (pe care au botezat-o Kaba, ca pe sora ei placand foarte mult numele). Putin dupa aceasta Ibi a plecat la Ploiesti, iar o vecina a stapanilor lui Gabi au adoptat-o pe Kaba.
Initial domnul Marin a spus ca o va pastra si pe Fabi, insa se pare ca nu mai are loc si pentru ea si este din nou spre adoptie. Poze noi la pagina Pentru adoptie
Catelusa mama Ali a fost sterilizata si prin intermediul domnului Marin au mai fost sterilizate inca 3 cateluse din vecini. Puiutii au ajuns bine, iar mamica a fost sterilizata. Caz rezolvat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu